Mala svečanost na kraju velikog projekta
HACCP u srcu Baščaršije, Hotel PresidentČlanovi Udruženja za popularizaciju sigurne hrane su ove zime učestvovali u pripremi, edukacijama i implementaciji HACCP sistema u jednom od najboljih hotela u Sarajevu, hotelu President.
Uprava hotela President je prepoznala važnost sigurne hrane te se odlučila da poboljša svoje usluge i svojim gostima od sada nudi samo zdravstveno ispravnu hranu.
Pozvali su naše HACCP eksperte da im pomognemo u što uspješnijoj implementaciji HACCP sistema u kuhinji ovog eminentnog hotela
HACCP Tim hotela President je vrlo ozbiljno shvatio svoju ulogu u ovom procesu tako da je cijeli projekat protekao u vrlo uspješnoj saradnji i prema ranije utvrđenom planu.
Izbor našeg Udruženja i naših HACCP eksperata, za podršku kod implementacije HACCP sistema u hotelu, prepoznatljivom po vrlo kvalitetnim uslugama koje nudi svojim gostima, nama je još jedna važna referenca.
I nalaz inspekcije je potvrdio da je ovaj projekat proveden vrlo uspješno.